Samen vingeren

Lekker samen vingeren

 

Vrouwen die al ervaring hebben met het vingeren van zichzelf willen soms een stapje verder gaan. Natuurlijk is dat niet een wens van elke meid of vrouw en moet je dit alleen doen wanneer jij hier zelf behoefte aan hebt. Bij het zelf bevredigen moet je niks forceren. Wanneer je het wel geil vind om een stapje verder te gaan willen we hier graag meer informatie over samen vingeren met je delen.

Samen vingeren met je vriend

Soms hoef je niet alleen te zijn of single te zijn om te kunnen genieten van masturberen. Je kan het sowieso in je eentje doen terwijl je in een relatie zit maar soms kan het ook heel erg spannend zijn om samen met je vriend jezelf te masturberen. Mannen vinden het vaak heel erg geil om te zien hoe hun vriendin met zichzelf speelt. De man vind het juist sexy om te zien hoe hun vriendin aan het genieten is door haar eigen aanrakingen.

De man heeft op dat moment geen controle en kan alleen maar toekijken hoe zijn eigen vriendin met haar vingers langs haar clitoris gaat. Doordat hij machteloos staat en alleen kan kijken heb jij de controle geheel over je lichaam. Je kan onder het samen vingeren door ook je borsten aanraken, je zult zien dat hij wilt word van verlangen. Hij zal bijna niet kunnen wachten om zich te bemoeien met jouw handen op jouw lichaam. Als je dus eens je vriend helemaal gek wilt maken, dan kun je dit eens proberen.

Samen vingeren met je vriendin

Natuurlijk kan het ook zo zijn dat je op hetzelfde geslacht valt. In een lesbische relatie kan je natuurlijk ook genieten van samen vingeren. Het samen vingeren kan heel erg geil en opwindend zijn. Het maakt het juist erg spannend omdat je bij je vriendin kan zien wat ze doet met zichzelf terwijl jij ook bezig bent met jezelf. Als je ziet dat zij bijvoorbeeld haar tepels streelt, kan dit voor jou erg geil zijn om te zien. Je weet namelijk hoe het voelt wat zij allemaal met zichzelf doet.

Je voelt de aanrakingen op je eigen tepels terwijl jij ze ziet gebeuren bij haar. Dat kan een erg opwindende manier zijn. Daarnaast kan het ook erg sexy zijn om geile dingen te doen met jezelf, terwijl iemand anders toekijkt. Je kan je vriendin lekker in de stemming krijgen door jezelf overal te betasten. Als jullie samen aan het vingeren zijn en jullie jezelf bijna niet meer kunnen inhouden kunnen jullie misschien elkaar vingeren. Dit vergt wel wat ervaring.

Als het je bijvoorbeeld nog nooit gelukt is om zelf klaar te komen is het nog veel moeilijker om een andere vrouw te laten klaar komen toch? Als jij zelf al wat ervaring hebt opgedaan met jezelf en weet hoe jij jezelf moet laten klaarkomen kan het erg spannend zijn om een ander te laten klaarkomen. Samen elkaar vingeren kan dus ook zeker een aanrader zijn.

Samen vingeren met een vriendin

Soms hoef je niet eens een relatie te hebben met een man of een vrouw om samen te kunnen vingeren. Sommige meiden vinden het erg spannend om samen met een vriendin te vingeren. Gewoon een normale vriendin dus. Nu denk je misschien, dat is echt niks voor mij! Als je zo denkt moet je het ook zeker niet doen.

Toch zijn er meiden die daar juist wel heel erg geil van worden terwijl ze niet eens op vrouwen vallen. Toch kunnen meiden van andere meiden hun lichaam genieten ondanks dat ze niet op vrouwen vallen. Dit heeft alles te maken met de spanning die het samen vingeren teweeg brengt. Als je het dus opwind om een andere vrouw te zien op een seksuele manier wilt dit zeker niet zeggen dat je ook op vrouwen valt.

Soms kan het experimenteren alleen al erg opwindend zijn samen met een vriendin. Toch moet je dit alleen doen als je het samen geil vind en dit beide wilt. Je wilt namelijk niet dat het tussen jullie vriendschap in gaat staan.

Elkaar bekijken

Wanneer je ervoor kiest om samen met een vriendin of met iemand anders samen gaat vingeren dan kan het erg opwindend zijn om elkaar te kijken. Door elkaar te bekijken kan je ook heel erg snel in de stemming komen. Daarnaast kan het ook erg fijn zijn om te zien hoe de andere meid zichzelf betast. Je kan dit proberen na te doen en wie weet kan het jou ook wel erg opwinden. Zo kan je van elkaar leren terwijl je ook samen aan het genieten bent. Als je elkaar wilt gaan bekijken tijdens het vingeren moet je daar samen achter staan. Het is nooit goed om iemand stiekem te bekijken tijdens het vingeren.

Een andere manier van elkaar te bekijken tijdens het vingeren kan zijn door middel van sexting. Denk daarbij aan videobellen met een andere meid waarbij jullie jezelf voor de camera gaan betasten. Toch neemt dit ook flink wat risico’s mee en is dit niet een manier die wij zouden aanraden. De andere meid kan het namelijk opnemen en publiceren aan andere mensen. Of stel dat ze het niet publiceert maar het lekt bijvoorbeeld uit? Dat zijn dingen waar je niet aan wilt denken! Daarom is dit een risicovolle manier van elkaar bekijken tijdens het vingeren.

Wat iets minder risico met zich meeneemt is als je foto’s maakt van jezelf tijdens het vingeren zonder dat je gezicht in beeld is. Hierdoor is de herkenning minder groot. Toch adviseren we dit ook niet direct. De beste manier is gewoon in real life. Dan heb je naderhand ook geen gevaren van publicaties en kan je gewoon direct zien wat je ervan vind.

Of je nu in je eentje gaat vingeren om samen met iemand erbij, we willen je meegeven dat het altijd belangrijk is om enkel te doen wat je zelf wilt. Laat je niet overhalen om samen te vingeren als jij jezelf daar niet fijn bij voelt. Bij seksualiteit is het altijd belangrijk om enkel te doen wat jij zelf wilt. Nooit is het goed om iets te doen om de ander te plezieren. Doe alleen wat voor jou goed voelt.